Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt t.o.m 24.oktober

 

 

Mori Jakke

Velg farge
Blå: Salute Blå: Salute
1 499,- før 1 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt t.o.m 24.oktober

Levering på døren

30 dager returrett

Varm og lett vinterfavoritt med isolerende primaloftvattering og vannavstøtende, vindtett og lett pustende ytterstoff. Jakken har vattert lun hette med snøring og god høyde på kragen, glidelås og skjult knepping med magnet i front, gode lommer med mykt fôr, vertikale brystlommer med glidelås, gode innerlommer og elastisk mansjett i ermet. Liten logobadge på ermet og svært god passform. Les mer

 • Mer info

  Varm og lett vinterfavoritt med isolerende primaloftvattering og vannavstøtende, vindtett og lett pustende ytterstoff. Jakken har vattert lun hette med snøring og god høyde på kragen, glidelås og skjult knepping med magnet i front, gode lommer med mykt fôr, vertikale brystlommer med glidelås, gode innerlommer og elastisk mansjett i ermet. Liten logobadge på ermet og svært god passform.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: EMW
  Artikkelnummer: 7247760

  Vask og vedlikehold

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Strykes på vrangen

  Ikke bruk tøymykner.

  Frakt og retur

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.