Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk eller shop over 600,- og få gratis frakt.

 

Menton Badeshorts

Velg farge
Rosa: Calypso Coral Rosa: Calypso Coral
299,- før 599,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Badeshorts i lett og behagelig kvalitet. Badeshortsen har kontrastpaneler, stikklommer i front, og baklomme med klaff og borrelåslukning. Shortsen har elastikk og snøring i livet, innerfôr i mesh, gummibadge i siden og ett lite logobroderi. Les mer

 • Badeshorts i lett og behagelig kvalitet. Badeshortsen har kontrastpaneler, stikklommer i front, og baklomme med klaff og borrelåslukning. Shortsen har elastikk og snøring i livet, innerfôr i mesh, gummibadge i siden og ett lite logobroderi.

  Materialer: 100% nylon
  Fargekode: MQN
  Artikkelnummer: 7246783

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.