Gå til innhold
Bytterett på julegaver t.o.m 15.januar
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Få julegavene levert på døren!
Fri frakt hele Black Week

Portland Lort

Velg farge
Grønn: Dusty Olive Grønn: Dusty Olive
449,- før 599,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Knelang shorts i behagelig vasket bomullskvalitet med god stretch og snøring i kanten nederst. Shortsen lukkes i front med knapp og glidelås, og har gode frontlommer, samt sidelommer og baklommer med skjult knepping på klaff. God passform og normal livhøyde. Les mer

Mer info

Mer info

Knelang shorts i behagelig vasket bomullskvalitet med god stretch og snøring i kanten nederst. Shortsen lukkes i front med knapp og glidelås, og har gode frontlommer, samt sidelommer og baklommer med skjult knepping på klaff. God passform og normal livhøyde.

Materialer: 98% bomull, 2% elastan
Fargekode: GMR
Artikkelnummer: 7246745

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler