Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk.

 

 

5 bukser som gjør livet litt mer behagelig

Oppdaterer garderoben med sesongens mest behagelige bukser og jeans til herre.

Slim Steve

Stretch Jeans

Slim Steve har god stretch, normal livhøyde og smale ben - som gir en fin og tettsittende silhuett. Vasken gir et pent uttrykk og har kule kontrastdetaljer som gjør jeansen unik. Jeansen kommer i flere farger. Les mer om Slim Steve jeansen her

SHOP NÅ
Smal jeans fra Mario Conti til herre
PORTLAND

Comfort stretch jeans

Portland Comfort Stretch jeans har en smalere silhuett og passer deg som ønsker en smal buksemodell. Jeansen har normal livhøyde og en komfortabel stretch kvalitet som gjør at den er utrolig behagelig på.

SHOP NÅ
Smal blå jeans til herre fra Redford
SKINNY STAN

HYPER STRETCH

Hvis du er ute etter en komfortabel jeans med ekstra smal passform, er denne jeansen fra Henry Choice noe for deg. Modellen har god stretch, smal setepassform, normal livhøyde og smale ben – som gir en fin og tettsittende silhuett.

SHOP NÅ
Ekstra smal jeans fra Henry Choice til herre
FORLI

Chinos

Dette er vår bestselger! Ikke rart da den kommer i en behagelig bomullsstretch som passer de fleste menn. Chinosen har en normal passform, samtidig som den beholder det smale og moderne utseende.

SHOP NÅ
Lys stenvasket chinos til herre fra Mario Conti
ALAIN

STRETCH JEANS

Alain Stretch jeans har hyperstretch kvalitet, som gjør at den smale passformen både gir full fleksibilitet samtidig som den bevarer passformen. En behagelig jeans, med normal livhøyde som er like pen til skjorte som hverdags.  

SHOP NÅ
Smal mørk stretch jeans til herre fra Jean Paul
HVILKEN ER DIN FAVORITT?

5 favoritter fra Henry Choice

5 tips som gjør at buksene dine får lengre levetid
  1. Vask buksene dine sjeldnere. Hyppig vask av buksene fører til at fibrene i stoffet slites raskere, fargen vil falme fortere og buksen vil etter hvert miste passformen.

  2. Vreng buksen før vask. På denne måten vil fargen bevares lengre, og man reduserer sjansen for lyse striper på buksen.

  3. Velg et skånsomt vaskemiddel og hold deg til 30 til 40 grader.

  4. Unngå skyllemiddel. Skyllemiddel vil slite fibrene og elastanen i buksen som over tid vil gjøre at buksen kan risikere å få hull og miste stretcheffekten.

  5. Putt aldri jeansen din i en tørketrommel. Vreng buksen tilbake og la den lufttørke.Se vårt utvalg av jeans & bukser til herre