Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt når du handler over 600,-

Dunjakke fra Va Vite og Redford

Her er overgangsjakken som holder deg varm året rundt

Den allsidige dunjakken eller overgangsjakken går aldri av moten og er et perfekt alternativ i overgangsperioden mellom høst og vinter, eller vinter og vår.

Velg modellen som passer deg best
Overgangsjakken er en tynnere modell av den klassiske dunjakken og finnes i mange ulike modeller og kvaliteter. En modell med dun kan være å foretrekke dersom du ønsker å bruke jakken for å holde deg varm, mens en vattert jakke kan være perfekt til aktive dager.

match-ytterjakker-dunjakker-jakkekampanje.jpg

Dunjakken er like praktisk å bruke alene eller som et ekstra varmende lag under frakken eller kåpen nå som det blir kaldere ute.

Alle våre overgangsjakker til dame og herre er fôret med 90% dun og 10% fjær, og er et perfekt alternativ i overgangsperioden gjennom alle de 4 årstidene vi har i Norge.

Va Vite

Amanda dunjakke

Amanda er vår bestselger fra Va Vite. En lett, lun ytterjakke i dun 90/10 dun med feminin passform. Jakken har avtagbar hette som er perfekt når du ønsker å benytte jakken som et ekstra varmende lag under kåpen.

SHOP NÅ
Amanda Dunjakke Petrol
Redford

Vermont

En luftig og lett dunjakke som er det perfekte valget i sesongoverganger. Jakken har fôr og kule sømdetaljer i kontrastfarge, samt logobadge på varmen. Innerkragen er laget i myk jersey og passer like godt til hverdags og aktivite dager.

SHOP NÅ
Vermont dunjakke

 

 

Se vårt utvalg av jakker til dame og herre

Se også